Info

IMAG1041

HejHej!

Jag som driver Miljömedvetaren heter Angelica Pettersson. Jag har precis tagit en kandidatexamen i miljövetenskap och tycker allt med miljö och lantbruk är väldigt intressant och lockande.

Om jag annars skulle beskriva mig så är jag en kaningalen, landetfrälst och självhushållningsdrömmande tjej som dessutom älskar att dansa, springa på loppis och fynda, vara ute i vår härliga svenska natur OCH se på tv 😉 100% bonde, Unga mödrar, Bonde söker fru och Ernst kan man väl inte annat än älska. Efter en lång dag finns inget bättre än att sjunka ner i soffan framför tv:n med en kopp te i den ena handen och min kurrande katt Lumi under den andra.

IMAG1079_1_1_1_1

Lumi och jag tar en selfie^^

Mitt stora intresse över allt annat är ändå kaniner. Det finns inget vackrare än en frisk och maffig New Zealand White eller Stora Silver hane, inte heller något som i söthet slår ett litet kaninknyte på några veckor.

Här på bloggen kommer jag skriva om sådant som rör mitt hjärta och frustrerar min själ. Miljö, livsstil och jordbruk är ju en väldigt bred avgränsning, men varför begränsa sig när det finns så mycket som är viktigt att prata om.

 

 

Har du frågor, synpunkter eller bara vill komma i kontakt med mig skicka iväg ett mejl.
miljomedvetaren@gmail.com

 

Jag vill också rikta ett Stort Tack till Mirelle Eriksson som hjälpt mig att skapa bloggen och tecknat den snygga bannern! Hade inte blivit något utan dig!

Lämna en kommentar